In Geen categorie

Gekregen van een prachtige vrouw en heel snel uitgelezen. Wat een fijn boek! Leven vanuit je vrouwelijke wijsheid, een proces waar ik al een tijd inzit. Heerlijk om te lezen dat anderen dat ook doen.

Een boek over in jezelf komen, in je vrouw-zijn. Een diepere verbinding met jezelf. Vanuit de chakra’s leert Elske Feitsma je over vrouwelijkheid, waar het vandaan komt en hoe je problemen kunt oplossen. Je wordt bewuster van jezelf, je leven en je vrouwelijkheid in al zijn vormen.

Vraag voor jezelf eens af, weet jij je vrouwelijkheid te omarmen, hoe het voelt, wat het is?

Voeding, emoties, seksualiteit, identiteit, liefde, verbinding, creativiteit, intuïtie en wijsheid. Allemaal onderwerpen die aan bod komen. Er staan oefeningen in, die je echt moet doen. Stukjes achtergrondinformatie, goed om te onthouden.

Ik vond het een heel fijn boek. Bedankt Marleen! In het boek staat nog een hele waslijst aan boeken, die ik nu dus ook wil lezen, haha.

Je kunt het boek hier kopen!

Barbara (30) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum en SUP up your life. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0