In Boeken

Eindelijk een boek gelezen van Deepak Chopra gelezen. Hij schreef De 7 spirituele wetten van yoga samen met David Simon. Op het begin vond ik het lastig lezen, maar later zat ik er altijd helemaal in!

De ondertitel van het boek is ‘voor het versterken van lichaam en geest’. In het voorwoord gaan ze in op de vier vormen van yoga.

Het boek begint met de filosofie van de yoga. Daarin beantwoordden ze vragen als wat yoga is en ze gaan in op de 7 spirituele wetten van yoga. Deel 2 is meditatie en ademhaling. Deel 3 bestaat uit yoga-oefeningen en wat ze voor je kunnen doen. Het eindigt met sessies volgens de 7 spirituele wetten van yoga. Dit is inclusief foto’s en er wordt zelfs stoelyoga laten zien.

Ik vond het een fijn boek om te lezen om wat dieper in te gaan in de yoga. Niet alleen maar de houdingen volgen, maar echt de diepte in, voelen wat het voor je doet. Via tips uit het boek kun je de wetten zo goed mogelijk naleven.

Het is echt een yogatrainingsprogramma. Je kunt dit ook in real life volgen in het Chopa Centre for Well Being in Californië. Ook zijn er een aantal centra in Nederland hierbij aangesloten.

Ik heb enorm veel respect voor Deepak Chopra. Een prachtboek om te lezen. Dit boek is hier verkrijgbaar voor € 13,95.

____________________________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
De Inspiratiepraktijk Fleur BrockhuisMillionaire Underdog JT Foxx