In Boeken

Bij Michael Pilarczyk volgde ik ‘De roadmap to succes & happiness’. Ik werd zo geïnspireerd dat ik ook besloot zijn boeken te koop. Inmiddels heb ik Dansen in de Hemel uit!

Iedereen kent Michael Pilarczyk wel. Nou ja, niet iedereen kent zijn persoon, maar wel zijn stem! Het boek begint met een fragment midden uit het boek. Daarna komt er een chronologische vertelling en wordt alles steeds duidelijker. Aan het eind vertelt Pilarczyk dat het een verzonnen verhaal is, maar wel met fragmenten uit zijn eigen leven.

We weten allemaal dat hij veel geld had, het verloren heeft en uit zijn eigen bedrijf is gezet en toen weer veel geld is gaan verdienen. Maar nog belangrijker: hij is veel gelukkiger geworden. En dat wilt hij nu ook aan anderen meegeven.

Maar we hebben het vandaag over Dansen in de hemel. Wat begint als een party boek wordt een heel aangrijpend verhaal waar je soms de tranen nader staan dan het lachen. Het gaat echt in op waar we tegenwoordig met zijn allen mee bezig zijn. Wat is belangrijk geld, roem en macht of geluk?

Mishka Kamadev is een romanticus met een te groot verlangen naar passie, roem en rijkdom. Voor de buitenwereld leidt hij een glamourbestaan, maar zijn innerlijk raakt verscheurd. Het ene moment is hij
The God of House Music in het nachtleven, het andere moment is hij verzorger van zijn ongeneeslijk zieke vrouw. Mishka zoekt vergetelheid in drank en pillen, stort zich in een affaire met de hartsvriendin van zijn vrouw, en op de beurs verliest hij zijn fortuin. En dan overvalt zijn oude jeugdliefde hem met een verbijsterende mededeling. Hoe legt hij alles uit aan zijn stervende vrouw?

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten van dit debuutroman, maar ik ben positief verrast. Wat een goed verhaal. Lachen, huilen, alles komt aan bod. En je wilt het echt in 1 keer uitlezen. Een aanrader!

Je kunt het boek hier kopen voor slechts € 12,50!

______________________________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Uked boek reviewDe kunst van het nietsdoen