Nog een extra receptje vandaag. Er is namelijk ook paarse bloemkool, een iets zoetere variant. Die is heel lekker gewoon rauw met een dipsausje!
Ik schreef al eens eerder dat rauwe groenten met dipsauzen erg lekker zijn. Die recepten kun je hier vinden. Nu we zo met bloemkool bezig zijn, besloot ik eens een andere kleur te kopen en een nieuw dipsausje te maken! Super simpel en healthy…
Kerrie dipsaus
Wat kwark 0%
Kerriepoeder naar smaak
peper en zout
Alles bij elkaar mengen en klaar!
Whiskeysaus (minder healthy, maar wel lekker)
Scheutje whiskey
magere kwark
peper en zout
Likje curry
Likje mosterd
Paprikapoeder
Knofloofpoeder
Kerriepoeder
Alles bij elkaar. Goed mengen!
En dippen maar!
Ik heb hier op de foto chips van zoete aardappel en chips van gele biet, rauwe komkommer en paprika, paarse bloemkool en paarse radijs. Lekker!
___________________________________
Barbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld.