Blijkbaar heeft elke fitgirl het al geprobeerd, maar ik durfde het niet. Want hé, bloemkool als ontbijt?! Bekijk hier het recept en wat ik er uiteindelijk van vond…
Ik besloot toch maar een bloemkool in huis te halen. Ik wist wel dat er iets doorheen moest waardoor ik minder zou proeven dat het bloemkool zou zijn haha. Ik vond het uiteindelijk niet vies, maar of ik het lekker vind weet ik ook niet. Het is niet iets dat ik elke dag zou eten, want je proeft toch echt wel dat het bloemkool is!
Wat heb je nodig
300 gram bloemkool
100 ml melk
1 grote theelepel koek- en speculaaskruiden
1 red love appel
Hoe maak je het
Kook de bloemkool tot het zacht is. Pureer dit samen met de melk en de kruiden. Snijd de appel in stukjes en roer deze er doorheen. Eventueel nog even in de magnetron en smullen maar.
________________________________________________
Barbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld.