In Lifestyle, Mind

Een tijd terug las ik een artikel van een Crossfitter over skinny zijn of atletisch. Ik dacht bij mezelf: wat ben ik?

De laatste tijd was ik best wat aangekomen en nee… helaas niet in spier. Eerst wilde ik altijd skinny zijn, net als modellen. Daarna is mijn blik naar atletisch gegaan. Prachtig vind ik die gespierde vrouwen. Omdat ik echter van scratch moest beginnen, duurde dit zo lang dat ik er af en toe moedeloos van werd.

Ik hang er dus nog steeds een beetje tussenin. Ik ben het beide niet. Ik zou zo graag gespierd willen zijn, maar op dit moment kan ik niet zo veel trainen als ik zou willen. Ik viel twee kilo af, omdat ik echt een rol kreeg en keek eens goed naar mezelf.

Dit ben ik. Niet skinny. Niet gespierd. Gewoon mezelf. De ene keer wat slanker dan de andere keer. Tuurlijk irriteer ik me zo nu en dan aan mijn lovehandles. Maar dit is wie ik ben. En weet je. Zo is het goed. Het is oké. Ik moet blij zijn met wie ik ben. Het accepteren. Ik geloof dat ik eindelijk zo ver ben om het echt te zeggen: het is oké en ik ben blij met wie ik ben en hoe ik ben.

blij zijn met hoe je bent


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Yoga in cirkel hunebedBarbara lezen maak je niet dik