In Geen categorie

Tijdens de Beach Throwdown sprak ik met de mannen achter de eiwitten van Ekopura. Volledig biologisch. Ik mocht ze uitproberen en dit is wat ik er van vind!

Veel sporters gebruiken eiwitshakes, of willen ze gebruiken. Maar welke moet je nu kiezen? We zoeken steeds meer naar een gezonde, biologische versie die ook nog eens lekker is. Nu kwam ik daar ineens Ekopura tegen…

Eerst was ik wat sceptisch. Ik heb nu een aantal biologische eiwitten geprobeerd, maar vaak vond ik de nasmaak wat muffig. “Proef het nou, maar wel eerlijk zeggen wat je er van vindt”, zegt Lars, een van de ondernemers. Hij lengt de shake aan met alleen maar water. Wauw, het is echt romig en geen rare nasmaak! Vanille, cacao en neutraal is er. Inmiddels heb ik vanille en cacao geprobeerd. Beide erg lekker.

Het is een whey proteïne zonder kunstmatige toevoegingen. Ekopura werkt met zorgvuldig gekozen ingrediënten en leveranciers, volledig lokaal. De biologische whey komt van grasgevoerde koeien die gewoon lekker in de buitenlucht lopen!

Eiwit Ekopura


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Bites we love granola ijsjesWomens Health Fit Event Ultimate Run Battle