In Lifestyle, Slider

“Barbara, mijn goede voornemen is te beginnen met jouw boekje. Ik kan wel wat positiviteit gebruiken.” De reacties komen nu binnen op mijn (werk)boekje. Ben jij nog bezig met goede voornemens? Houd ze vol met dit boekje!

In het boekje staat een 8weeksworkoutplan die je gewoon thuis kunt uitvoeren. Daarnaast staan er gezonde recepten in, laat ik je zien hoe je een doel voor jezelf stelt en misschien wel het belangrijkst: kom jij er via oefeningen achter wie je echt bent!

Ik ben er heilig van overtuigd dat je alleen de beste versie van jezelf kunt worden als je body, mind en food combineert. Zonder het ene gedeelte kun je nooit gelukkig worden. Alles draait om lichaam en geest.

Het boekje is hier te bestellen, inclusief verzendkosten. Woon je dichtbij Ankeveen? Dan kun je hem ophalen of kunnen we ergens meeten en dan betaal je gewoon 10 euro!


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Barbara Blue Monday