In Food

In Tenerife had ik de lekkerste asperges ooit. Koud en met cocktailsaus. Thuis maakte ik het na en zie hier het resultaat!

Bovenstaande plaatje komt uit het restaurant, maar het is niet moeilijk om zelf te maken.

Schil de asperges en kook ze tot ze helemaal zacht zijn. Laat ze dan afkoelen. Dan kun je nu de cocktailsaus maken. Eigenlijk is het heel simpel. Ik gebruik yoghurt mayonaise, curry, mosterd, peper en zout, paprikapoeder en kerriepoeder. That’s it. Beetje rauwkost er bij en klaar. Bij ieder stukje asperge neem je een beetje saus.

Asperges met cocktailsaus

Als extraatje geef ik je nog een klein recept met groene asperges. Deze hoef je niet te schillen. Kook ze even. Smelt boter. Asperges in een ovenschaal, boter er over en dan parmezaanse kaas er over. Lekker met naanbrood met tzatziki. Op 1 van de naanbroodjes heb ik hier tomaatjes en parmezaan op gedaan. Ook erg lekker.

Groene asperges met parmezaanse kaas

 

Eet smakelijk!

_________________________________________________________________

BarbaraMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0