In Lifestyle

Gister was ik naar het Amsterdam Coffee Festival, je kunt vandaag en morgen ook nog. Dit viel mij op!

Dit jaar kreeg ik een uitnodiging van Illy, dus daar ging ik als eerste heen. Een heerlijke cappuccino stond mij al op te wachten en een mooie goodiebag.Amsterdam Coffee Festival Illy

Amsterdam Coffee Festival Illy

Je kon daar een bedankje opschrijven voor de koffieboeren die ze op Internationale Wereld Koffiedag aan ze gaan geven. Nou, ik ben de koffieboeren zeker dankbaar, dus dat deed ik. Buiten stond er een mooi laboratorium opgesteld waar allerlei lezingen en workshops door Illy werden gedaan. Heel leerzaam!

Een nieuw merk dat pas net in Nederland is, is Karacho. Een Cold Brew Coffee in een blikje met verschillende keuzes, zoals met melk of kokos.

Amsterdam Coffee Festival Karacho

Ook ben ik gek op deze koekjes van Elsa’s story. Heel lekker en in super schattige verpakkingen!

Amsterdam Coffee Festival Elsa's story

Verder kon je weer heel veel koffie, thee en chocolade proeven. Tia Maria had een heerlijke bar, waren er barista wedstrijden en kon je veel leuke gadgets kopen.

De koffie van Mokaflor is een echte aanrader. En de harvermout van Karma Karma was ook echt super leuk verpakt. In België is het al veel bekender dan hier.

Iets wat ik nu direct ga bestellen is bierbrood van Dapeppa. Een mix om heerlijk brood te maken. Het enige dat je hoeft toe te voegen is je eigen favoriete bier!


Barbara touwtje springenBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Barbara en Youri trouwfoto'sGlucosamine