In Reizen

Wauw. Wat hebben we genoten tijdens ons eerste retreat in het buitenland. Een ervaring die we snel nog eens over gaan doen. Bekijk hier snel wat foto’s en de aftermovie!

We hadden al eens eerder retreats en zomerkampen gedraaid, maar nog nooit in het buitenland. Dus Youri en ik stapten in de auto met trailer, SUPS er op en ready to go. Het was heel lang rijden naar Rovjanska (vlakbij Zadar), maar het was het meer dan waard. We keken uit over de zee. We hadden een prachtige baai met een vrij rustige zee om te suppen.

Tijdens een vrije middag zijn we naar het Nationaal Park Krka geweest. Echt een aanrader. Bekijk hier de aftermovie.

Zien we je snel in Friesland of misschien zelfs op Ibiza?

__________________________________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
india openingsceremonie