In Body, Food

Door een drukke tijd was ik wat kilootjes aangekomen. Ik besloot iets nieuws te proberen om het er af te krijgen. Met producten van Vitadis en gewoon avondeten. Lees hier mijn ervaring.

Ik stuurde een mail en kreeg de producten thuisgestuurd. Tien dagen lang tussendoortjes, ontbijt en lunch. Avondeten mocht je zelf maken. De dag begon ik steeds met een shake, yoghurt, gebakken ei. Voor onderweg had ik repen en zelfs kaassnacks. Het laatste tussendoortje had ik echt tot het laatst bewaard. Het leek op een oreo en zo smaakte hij ook wel. Het allerlekkerst vond ik de hamkaasreep, rechts onderin op de foto. Alles smaakte gewoon echt goed, ik stond er echt verbaasd van.

Omdat ik die dagen heel veel lesgaf, had ik wel iets meer nodig dan ik ‘zou mogen’.  Ik hield me daarbij wel aan het lijstje met dingen die je het best kunt eten. Er zitten heel veel dinerrecepten waar je je aan kunt houden. Je kunt je voortgang bijhouden en je krijgt coachingsemails.

Op de website staat echt nog veel meer van wat ze doen. Ik zou zeggen: neem daar eens een kijkje op. Ik raakte 2 kilo kwijt in 10 dagen en overal zo’n 2 centimeter. Voor mij was het weer even een zetje in de goede richting. Ook fijn dat ik gewoon 1 keer op een dag ‘normaal’ mocht eten. Ja, ik was er blij mee! www.vitadis.nl/

Afslanken met Vitadis


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
watermeloen smoothieFun to Run Natascha Klootsema