In Body

Heb jij het geluk nog op vakantie te mogen of ga je gewoon lekker chillen op je eigen strandbedje bij mooi weer? Dan heb ik hier een heerlijke workout voor je! Speciaal voor je onderste buikspieren…


Jaja, tijdens je vakantie eet je hier en daar wel eens wat lekkers en dat mag natuurlijk. Ik kan je vertellen: ook ik zwichtte voor die heerlijke lekkernijen op Sicilië. Dus op mijn strandbedje heb ik een kleine abs workout gedaan en gefilmd voor jou!

Hummingbirds!
Schouders gaan van de grond, voeten ook, benen blijven gestrekt. Beweeg je armen nu op en neer. Doe dit 60 seconden lang.

Abs workout op strandbed

Dan doe je hetzelfde, maar dan in een V-sit met je voeten aan de grond. Ook 60 seconden.

Abs workout op strandbed

Benen gestrekt, net iets boven de vloer en beweeg ze over elkaar heen. 30 keer.

Abs workout op strandbed

Benen gaan omhoog en gestrekt naar beneden. 30 keer.

Abs workout op strandbed

En dit hele setje doe je twee keer (of vaker als je dat wilt)

Succes! Het filmpje is te zien op mijn facebookpagina en instagram!

 


Barbara touwtje springen

Barbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
foam roller cooling downDippen op het strand