In Lifestyle, Reizen

Daar ging ik dan, weggebracht door mijn lief op Valentijnsdag… Op naar India. Gezonde spanning en een beetje verdrietig, maar eindelijk ga ik naar het land van de Yoga!

De vlucht was lang en krap, maar ik had nog nooit in zo’n groot vliegtuig gezeten. Het eten was veel en lekker. Zelfs de overstap van Bombay naar Goa (50 minuten) kregen we nog te eten! Op die vlucht heb ik ook 2 hele leuke mensen leren kennen.

Eenmaal aangekomen bij Shiva Shakti Yoga School op Patnem Beach, (ik kon het eerst niet vinden, zie je mij al gaan over het strand met twee trolleys?) kon ik gelijk mijn bungalow in. Ik kreeg eind van de dag nog een grotere.

Ik heb veel rondgelopen en gekeken wat er in de buurt te doen is. Niet zo heel erg veel, alleen maar strand. Dus ik heb nog wat gegeten en ben weer aan de slag gegaan. Echt heel veel gelopen en veel armoede en koeien en zwerfhonden gezien.

Ik heb ook een aantal zwerfhondvriendjes natuurlijk. Op een gegeven moment was ik echt kapot. Ik heb natuurlijk weinig geslapen, eigenlijk niet in het vliegtuig. Dus toen ben ik even op het strand gaan slapen. En ik dacht bij mezelf: Ja, dit is toch heerlijk. Ik hou van het strand!

Zaterdag begint mijn opleiding pas. Ik houd je op de hoogte, morgen ga ik ‘s ochtends vroeg kajakken!

Wil je me blijven volgen? Check dan instagram of Facebook!

__________________________________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Wijnvat HuijbergenKajakken Palolem