In Lifestyle, Mind

Dit is zo’n periode dat het buiten koud is, snel donker… dan vind ik het heerlijk om binnen op de bank te lezen. Ik koos 5 boeken uit waar je gelukkig van wordt!

Van lezen kan ik zo blij worden. Je vergroot je algemene kennis en je vocabulaire, maar je kunt er ook echt gelukkiger van worden. 5 gelukkige boeken die ik laatst heb gelezen:

  1. De 7 spirituele wetten van yoga – Deepak Chopra & David Simon
    Voordat ik aan de opleiding Power Yoga begon, ben ik aan dit boek begonnen. Dit boek is er om te zorgen dat je yoga makkelijk in je dagelijkse leven kunt integreren. Harmonie, geluk en overvloed is voor iedereen beschikbaar!

Koop hem hier voor € 13,95

2. Ik ben hier nu – The Mindfulness Project
Dit vind ik echt heel leuk! Je kunt lekker kliederen in dit boek. Je leert in het hier en nu leven aan de hand van oefeningen die je bewust maken van je zintuigen, gedachten en emoties!

Koop hem hier voor € 12,50

3. De Inspiratiepraktijk – Fleur Brockhuis
Fleur Brockhuis heeft een succesvol communicatiebureau in Amsterdam-Zuid. In haar roman is de hoofdpersonage een succesvolle coach, maar haar adviezen schijnen niet helemaal bij haar eigen huwelijk te lukken…

Koop hem hier voor  17,95

4. Het spel tussen schaduw en licht – Anthony Sinke
In dit boek leer je je eigen schaduwkanten herkennen, reflecteren en hoe je bij je essentie komt. Dit boek laat het je zien door middel van een novelle. Prachtig!

Koop hem hier voor € 22,50

5. De innerlijke bevrijding – Arjen Slijp
Arjen Slijp neemt je mee in een reis waarin je leert hoe je je leven in eigen hand kunt nemen.  Het boek beschrijft een methode waarmee je je oude pijn opruimt, de leugens van het stemmetje in je hoofd doorziet en ervaart wie je in essentie bent. Ik ben echt van mening dat zo veel mogelijk mensen dit moeten begrijpen. Het zal je zo helpen om je leven voluit te leven!

Koop hem hier voor € 19,99

5 gelukkige boeken

Heb jij nog


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Loes van Beest Tao YogaMijn woord voor 2017: reizen travel