In Body

In Luxemburg maakte ik een kleine workout voor jullie voor benen en billen. Ik deed em met prachtig uitzicht, maar het kan ook gewoon thuis!

Dit is een workout die je zo zwaar kunt maken als je zelf wilt. Begin met weinig herhalen, maar probeer ze steeds vaker te doen.

1. Been optillen
Goed voor de billen. Til je been zo omhoog dat je lichaam nog recht blijft, houd je been gestrekt. 30 x aan allebei de kanten.
Been optillen

2. Heup omhoog
Nog zo’n heerlijke voor de billen. Ga op je rug liggen, voeten zo’n 10 centimeter uit elkaar. Breng je heup helemaal omhoog, span je billen aan en weer naar beneden. Doe dit ook 30 x. Te makkelijk? Breng je ene voet op je andere knie, breng dan je heup omhoog. Doe dit voor beide kanten 15x.
Heup omhoog beginpositie Heup omhoogHeup omhoog

3. Squat
De welbekende squat is goed voor je hele lichaam. Zak door je knieën, blijf omhoog kijken, knieën naar buiten. 40x!

Squat

4. Lunges
Zet je voeten naast elkaar, doe een grote stap naar voren en raak met je knie net de grond niet aan. Stap dezelfde voet terug. 20x aan beide kanten.

Lunges

 

Heel veel succes. Ik ben benieuwd tot hoeveel herhalingen je deze workout kan volhouden!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Barbara SchriekMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Plank in Luxemburg bankjeHuman Sculpture Door Paul Lubbers