In Reizen

We hebben 3 hotels gezien op khao san road in Bangkok, Thailand. En hoe het er uit zag liep echt uiteen, haha! Check het hier!

We kwamen aan in Bangkok na een hele lange reis. De drukste straat van deze stad, khao san road, daar zijn de feestjes en ook ons eerste hotel. Sawasdee Bangkok Inn. We kwamen daar aan, konden het eerst niet vinden, want het zat in een steegje. Naar de kamer. Gadver! Geen hoezen over het matras, pisvlekken, beesten over de muur, rare douche. Onze huwelijksreis ging echt niet zo beginnen. We namen ons verlies, want geld kregen we niet terug en gingen naar de overkant.

Khaosan Palace. Er waren verschillende kamers te boeken. De goedkoopste was toen 900 bath. De kamers waren erg mooi. Mooie douche. Het is niet heel rustig, omdat je aan deze straat zit, maar goed. Wel was er een dakterras met een zwembad! Heel gaaf, je kon echt heel ver kijken. Er zit hier geen ontbijt bij.Khao san road Bangkok Thailand

Khao san road Bangkok ThailandKhao san road Bangkok Thailand

 

A and A guesthouse. Hier sliepen we de laatste dag voor we teruggingen. Dit stukje Khao san road was echt heel erg gezellig en minder super druk zeg maar. De kamer was prima voor 1 nacht 🙂


Huang Num Keaw WaterfallBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Elephant Nature Park Chiangmai ThailandMountainbike door de Mae Ngat Valley