In Food, Reizen

Je kunt echt heerlijk eten op Ibiza. De bekende Spaanse tapas, maar er zijn ook veel tentjes waar je heerlijk gezond kunt eten!

 1. La Paloma
  In het afgelegen St. Lorenza is daar restaurant La Paloma met een eigen moestuin en allemaal verse ingrediënten. Het eten is daar echt overheerlijk en alles is vers. Je kunt hier ook vegetarisch en vegan eten. Ik nam de Oriëntal Salad, echt een aanrader!
  Kijk voor meer informatie op http://palomaibiza.com/
  La Paloma Ibiza La Paloma Ibiza
 2. Can Pura
  Tijdens de yoga retreat werd er voor ons gekookt door healthy chef Adri van den Bos. Hij heeft een eigen B&B waar je altijd een gezond ontbijt krijgt. Op de woensdagavonden kookt hij grootse maaltijden. Wie weet kun jij daar ook een keer van genieten?
  Can PuraCan Pura
 3. Slow organic Food
  In St. Eulalia kun je aan de boulevard een klein tentje zien dat alleen maar organic food serveert. Het terras zit daar vrijwel altijd vol. Het is even zoeken, maar het is het wel waard.

___________________________

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
SemifreddoEat Natural proteine granola