Op zaterdag 12 december is er een prachtige ceremonie met natuurlijke magie, Sjamanisme en plantmedicijnen. Met het thema Overvloed duiken we diep in onszelf.

Tijdens deze ceremonie nemen we je mee op reis naar het diepst van je ziel. De cacao zal je hart openstellen en de (low dose) truffels helpen je verbinding te leggen met de verschillende dimensies.

We doen dit in de Trappenberg Huizen.

De prijs is € 89, inclusief de cacao, truffels en wat te eten achteraf.
Tijd: 13.00-20.00 uur
Zorg dat je op tijd bent.

Uiteraard hebben we een gesprek met je voorafgaand aan de ceremonie en ook na de ceremonie zal er een vervolggesprek komen om je goed te begeleiden.

Wees er snel bij, want er zijn nog maar 4 plekken!

Cacao
Cacao is een heilige drank en wordt gebruikt als plantmedicijn. Cacao helpt ons om de reis naar binnen te maken, ons te connecten met ons hart en cultiveert zelfliefde. Zo kun je inzicht krijgen in jezelf. Barbara laat je jezelf openstellen door haar pure liefdevolle energie, passie en enthousiasme.

Truffels
Truffels groeien als knolletjes ondergronds. Het zijn deze stoffen die een complexe chemische reactie in het brein en zenuwstelsel triggeren, waardoor onze waarneming van de realiteit verandert. Met hulp van zogenaamde MAO enzymen wordt in een tijdsbestek van ongeveer 6 tot 8 uur alle psilocine in het lichaam weer afgebroken, waarna er niets van terug te zien is.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0