Over

cropped-Schermafbeelding-2017-06-27-om-08.13.31.pngHi! Ik ben Barbara Schriek, 27 jaar, oprichter van deze website! In Weekblad Wijdemeren kreeg ik een rubriek over mijn positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld.

Ik ga uit van een totale lifestyle verandering, daarom ben ik Lifestyle Coach. Het is heerlijk om mensen niet alleen te zien afslanken, maar ook om te zien dat hun huid verbetert, ze meer stralen en positiever in het leven staan! Ik wil iedereen zich fijn laten voelen in hun eigen lichaam. Ik heb er zelfs een boek over geschreven!

Daarnaast werk ik als Yogadocent en sta ik op veel grote evenementen en werk ik voor verschillende bedrijven.

Op 8 april 2017 ben ik in het huwelijksbootje gestapt en daarna drie weken door Thailand gereisd. Dat smaakte naar meer! We zijn van plan nog veel te gaan reizen waar we natuurlijk over gaan bloggen. Verre vliegreizen, maar ook kortere trips met onze Chevy Van.

Ik werk graag samen en sta altijd open voor leuke contacten. Je kunt mij bereiken via barbara@behappyandhealthy.nl

Opleiding

2017: Ayurveda (nu mee bezig)
2016: Power Yoga bij AALO level 1
2015: Health & Fitness bij de Shaw Academy
2015: Positieve Psychologie bij het NTI
2015: Personal Nutrition bij de Shaw Academy
2015: Diploma Yoga bij Online Academies
2011: Healing met je gidsen bij het Spiritueel Centrum Hilversum
2008-2014 Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht

Diploma Personal Nutritionyoga diploma

_____________________________________________________________________________

Cynthia ontspannen yogahoudingMijn naam is Cynthia Schriek, 22 jaar. Ik ben dansdocent in verschillende disciplines, zoals Modern, Jazz, Streetdance, Hiphop, Peuter en Kleuterdans.

Ik wilde rust voor mezelf en ontdekte Yoga, Pilates en Body&Mind. Even nergens aandenken en ontspannen voor jezelf. Ik vond het heerlijk. Ik besloot om er meer mee te gaan doen, andere mensen de kans te geven ook de rust in zichzelf te vinden. Nu geef ik Yogalessen. Elke ochtend als ik opsta begin ik de dag met een 10-minuten Yoga workout, want zo begint mijn dag rustig en ontspannen. Ik heb Diploma Yoga en Pilates. En ik ben Kettlebell Instructor.

_____________________________________________________________________________

Samira deadliftMijn naam is Samira Ajouaou, 28 jaar. Ongeveer vijf jaar geleden ben ik begonnen met trainen, eigenlijk om af te vallen, maar al snel werd het mijn meest favoriete bezigheid en mijn hele levensstijl veranderde. Ik ontdekte mijn passie voor hardlopen en sinds 2 jaar doe ik mee met wedstrijden. Een jaar geleden heb ik besloten om hier meer mee te gaan doen en ik ben toen de opleidingen tot fitnesstrainer en hardlooptrainer gaan volgen. Naast trainen, verdiep ik mij ook in voeding, met name wat het effect hiervan is op de gezondheid. Ik deel graag mijn ervaringen en ik hoop anderen te motiveren om hun levenswijze aan te passen. Ik wil graag laten zien dat genieten ook op een gezonde en sportieve manier mogelijk is.

_____________________________________________________________________________

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *