Yoga Nidra aan huis

Yoga Nidra, de slaap van de yogi. Het helpt tegen slapeloosheid, helpt je ontspannen en kan zelfs helpen tegen een hoge bloeddruk. Wil jij dit ook ervaren? Ik kom een half uurtje bij je langs waar we een Yoga Nidra doen met jouw doel in het achterhoofd, tot slot krijg je een savasana massage. Wil jij dat ook? Klik hier…

Yoga Nidra is een fantastische tool dat je voor heel veel verschillende opties kunt gebruiken. Je kunt er veel voordeel mee behalen. Ik ben een enorme fan en beoefen het vaak. Je hoeft er ook niet fit voor te zijn. Je hoeft alleen maar te liggen, een audiobestand aan te zetten en te ontspannen.

Ik heb om jou te helpen een online programma gemaakt met een handboek, 6 audiobestanden en 3 korte yogafilmpjes die je voor slechts 24,95 kunt bestellen en downloaden. Maar er is iets nieuws! Ik kom graag bij je langs voor een half uurtje en ga dan een Yoga Nidra met je doen met jouw doel in het achterhoofd. Tot slot krijg je een savasana massaga. Woon je in ’t Gooi/Wijdemeren kom ik voor 25 euro bij je langs. Woon je wat verder vraag ik een reiskostenvergoeding.

Maar 30 minuten alleen aandacht voor jou, met zelfs een korte massage op het eind en bij jou thuis. Dat wil iedereen toch wel? Je kunt hier bestellen.

Verder organiseer ik als ik terugben uit India een gezamenlijke Yoga Nidra sessie (dus na 14 maart). Laat me het weten als je hier bij wilt zijn en welke dag het jou zou uitkomen, dan kan ik daar rekening mee houden!

______________________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *