Zet je intentie voor 2018

Gister organiseerde ik het event: Zet je intentie voor 2018. Wat was het een prachtige dag. Ik ben nog helemaal aan het nagenieten!

Dit was het eerste evenement waarbij ik mensen inspireer om hun hart te laten volgen. Een stukje theorie met mindset, een inspirerend filmpje, waarom Yoga Nidra en een inleiding in de Ayurveda om te ontdekken welke Dosha jij bent.

In de praktijk door met Power Yoga, Savasana Massage, meditaties/Visualisaties, Kundalini Yoga en Yoga Nidra. Het was een dag voor de deelnemers om helemaal tot zichzelf te komen.

Kijk voor alle foto’s hier. Wil je mij ook inhuren als motivational speaker, laat het mij dan weten!

English

Yesterday I had my first goal setting event for 2018.  I am still enthousiastic and in the mood for more!

This was the first event where I wanted to inspire people to follow their heart. Theory with mindset, a movie, Yoga Nidra and the beginning of Ayurveda and which Dosha are you?

And ofcourse put it all in to practise with Power Yoga, Savasana massages, meditation and visualisation, Kundalini Yoga and Yoga Nidra. It was a day for the participants to come to theirself.

The pictures are here! Do you want to hire me as a motivational speaker? That’s possible!

_______________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *