Phantasialand in Duitsland

Je hoort zoveel reclame op de radio van Phantasialand. En Cynthia en ik willen zo veel mogelijk achtbanen proberen, dus besloten we daar een dagje heen te gaan.

We waren daar voor openingstijd, we kwamen binnen (alles is veel kleiner dan je gewend bent, minder parkeerplaatsen, geen lange wachtrij) en we konden alvast rondkijken. Cyn en ik zaten al om 6 uur ’s ochtends in de auto dus we hadden al vet snel honger. De echte eettentjes gingen pas rond 12 uur open en tsja, wij zaten dus vast aan snacks en fastfood. Maar goed.

Phantasialand Duitsland

We zijn eerst in de Black Mamba gegaan. Iedereen waarschuwde ons daarvoor, maar voor ons viel deze echt wel mee. Hij was wel vet. De Tharon was echt geweldig. Hij duurt heel lang en je wordt een aantal keer versneld. De wild water baan was dicht, maar de boomstammetjes open. Die was echt heel gaaf, we kwamen er kletsnat uit haha. Deze hebben we zelfs twee keer gedaan.

Phantasialand Duitsland

Phantasialand Duitsland

Oh, en dat Verrückte hotel is zoooo leuk!

We hebben echt vet veel gegeten, naar een show gekeken met Afrikaanse dansers en we sloten af met JUMP! BMX’ers, trampolinespringers, breakdancers en een soort jumpers op een soort stelten. Wauw, wat een gave show! We zaten echt met open mond te kijken en steeds ons adem inhouden als ze een rare salto maakten.

Wij vonden het echt heel leuk om hier te zijn en hadden dat ritje van meer dan twee uur er wel voor over!

___________________________________________

Huang Num Keaw WaterfallBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *