Hotspot: high tea in Presto Coffee & More

Youri had er al eens koffie gehaald, dus op zondag na de training besloten we samen even langs te gaan. We bleven langer dan verwacht!

Op de hoek van de Herenstraat in Hilversum zit Presto Coffee & More. Buiten staan industriële bistrostoeltjes en binnen zijn er verschillende zithoekjes. Youri en ik hadden koffie gehaald. Hij een gewone Latte Macchiato, ik een met caramel. Daarnaast namen we homemade macarons mee: cocos, chocolade en framboos. De koffie was erg lekker. Ze hebben daar trouwens ook heerlijke chai tea, degene die ik ook altijd in huis heb.

presto Coffee & More

De eigenaresse is heel vriendelijk en maakt de hapjes met liefde. De sfeer is relaxed en gezellig. Het is ook het perfecte plekje om te werken.

Het is daar ook mogelijk om voor € 15 per persoon een high tea te doen. De hapjes zijn afhankelijk van wat er op dat moment aan verse ingrediënten is. We besloten te blijven.

De hartige hapjes dit keer: sandwich tonijnsalade, sandwich gerookte kip, broodje mozzarella tomaat, tortilla zalm. Zoet: een stevige brownie, zeebanket, carrotcake muffin (OMG, die was echt heel lekker) en een citroencakeje. De thee krijg je niet in een theepot, maar iedereen kan zijn eigen smaakje uitkiezen per glas. In reageerbuisjes kun je de verschillende theesoorten zien en ruiken: energy, detox, rooibos, notenthee en meer. Alle thee is natuurlijk zonder rare toevoegingen.

Presto high tea

Een high tea bestel je een dag van tevoren om er zeker van te zijn dat alles klaarstaat. Ik heb echt genoten!

______________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

2 gedachten over “Hotspot: high tea in Presto Coffee & More”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *